ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرسپولیسی‌ها از تبریز جان سالم به در بردند| هیچ کس آسیب جدی ندیده است

  • کد خبر: ۱۰۹۳۷۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۶
پرسپولیسی‌ها از تبریز جان سالم به در بردند| هیچ کس آسیب جدی ندیده است
کاروان پرسپولیس درحالی زا تبریز به تهران بازگشته که نگرانی‌هایی بابت وضعیت جسمانی برخی اعضای این تیم وجود داشته که خوشبختانه مشکل حادی برای آسیب دیده‌های این تیم به وجود نیامده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، اتفاقاتی که درجریان بازی پرسپولیس و تراکتور در شهر تبریز رخ داد موجب مصدوومیت شدید برخی اعضای پرسپولیس شد، اما درنهایت از اردوی این تیم خبر آمد که مشکل حادی برای پرسپولیسی‌ها به وجود نیامده است. در جریان سنگ پرانی‌ها یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس و فارسیان افسر امنیتی تیم دچار مصدومیت‌هایی شدند و آسیب دیدند. همچنین شرزود تمیروف بازیکن ازبکستانی پرسپولیس هم به دلیل برخورد سنگ، جراحت دید، اما خوشبختانه وضعیت هر ۳ نفر مساعد گزارش شده است. با این حال باشگاه پرسپولیس بابت اتفاقاتی که رخ داده قصد دارد به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کند. البته ناظر این بازی تمام وقایع را گزارش داده است و به احتمال بسیار زیاد این بازی با نتیجه ۳ برصفر به سود پرسپولیس اعلام خواهد شد. البته این سوال در مقابل برگزار کننده‌های این بازی قرار دارد که چرا به جای ۳۰ هزار نفر، ۶۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه یادگارامام (ره) شهر تبریز حضور داشتند؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->